Clean Spirit Schoonmaakdiensten

Kraaipanstraat 63-B
1091 PJ Amsterdam

Tel. 020 331 9945
Mob. 06 1061 8519

E-mail: Cleanspiritsmb@hotmail.com

Onze Diensten

Uw hygiëne is onze zorg!
Wij werken met milieuvriendelijke producten

 

 • Winkels
 • Kantoor en kantine
 • Horeca
 • Fitness en fysiotherapie
 • Dierenartsen praktijk - Medical Cleaning
 • Interieur onderhoud
 • Particulieren
 • Scholen
 • Bestrating schoonspuiten
 • Grafstenen schoonmaken

Wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijf keurig wordt schoongemaakt zodat u weer tijd heeft voor dingen die u leuk vindt.

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Ook schoon genoeg van half werk! Een schone hal, lekker fris sanitair en opgeruimde werkplekken.Het visitekaartje van elk bedrijf!

Omdat de eerste indruk vaak doorslaggevend is, zorgen wij vakkundig voor een verzorgd uiterlijk van uw bedrijf. Klanten van schoonmaakbedrijf Clean Spirit kunnen rekenen op een hoog service peil dat wordt geleverd door gediplomeerde schoonmaker Kortom een goede zorg voor een gezonde werkomgeving.

Hoe doen we dat?

Wij zijn dan ook geen gewoon schoonmaakbedrijf. Wat wij belangrijk vinden, is wat u belangrijk vindt. Dit doen wij door vooraf, samen met u, een onderhoudsschema op te stellen. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen.
Daarom kiezen wij liever voor een bescheiden overzichtelijk marktgebied. Zo blijft ondernemen leuk.

Heeft u een druk huishouden en weinig tijd?

Of kunt u door fysiek omstandigheden het huishouden niet meer zo goed doen als vroeger? Laat het schoonmaken dan over aan een professioneel schoonmaakbedrijf.

Grote voordelen:

 • Geen wachtlijsten
 • Uw wensen en behoeften staan centraal
 • Persoonlijke aandacht

Algemene schoonmaak

De basis van Clean Spirt Schoonmaakdiensten is het uitvoeren van algemene schoonmaakwerkzaamheden. Wij verrichten deze werkzaamheden onder andere voor gemeenten, scholen, banken, kantoorgebouwen, sportaccommodaties en gezondheidsinstellingen. Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de klantspecifieke wensen met betrekking tot schoonmaakonderhoud in kaart gebracht. Waar het ons om gaat is dat we het u en de gebruikers van uw gebouw(en) naar de zin maken... Iets wat weer positief uitstraalt naar uw organisatie...

Clean Spirit gaat voor langdurige relaties met tevreden opdrachtgevers. Clean Spirit is een professionele, mensgerichte dienstverleningsorganisatie die zich specifiek richt op schoonmaakonderhoud. Het geheim schuilt in onze aanpak: klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze voortdurende focus. Flexibel inzetbaar zorgen ze voor schone kantoren, scholen, theaters, hotels en zorginstellingen. Prettig werken in een schone, opgeruimde omgeving?
Maak kennis met schoonmaakdienst Clean Spirit!

Eenmalige schoonmaak

Wij kunnen een eenmalige schoonmaak doen bij particulieren en bedrijven (in een straal van 40 km rond Amsterdam)
Voorbeeld bij particulieren:
Na of voor een verhuizing, verbouwing of hulp bij de voorjaarsschoonmaak
Na overlijden het huis opruimen en schoonmaken (geen opkoop)
Bij verwaarlozing

U heeft een ander huis en moet nog heel veel dingen regelen?

U kunt door ons uw oude of nieuwe huis schoon laten maken van boven tot onder. We spreken samen met u een dag (en) af en we komen met de benodigde schoonmaak spullen en materialen om deze klus van u over te nemen, zodat u in elk geval hier geen omkijken naar heeft. Wij spreken altijd een vast bedrag met u af, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
Uw huis is hard aan een grote schoonmaak toe, maar u weet niet waar u moet beginnen. Wij kunnen een schoonmaker leveren die dit in overleg met u geheel zelfstandig gaat doen of samen met u, zodat u daarna alles weer zelf kunt bijhouden. Soms is een klein duwtje nodig om alles weer gestructureerd te laten verlopen.

Waarom zou u zich nog langer ergeren aan de schoonmaak bij uw bedrijf?
Wanneer u de schoonmaak van uw kantoor of kantine aan ons opdraagt, bent u er zeker van dat u een gemotiveerde medewerkster op die vloer krijgt, die er zorg voor dragen dat uw ruimte optimaal schoon gehouden wordt, zonder dat u er omkijken naar heeft.
Waar gewerkt wordt blijft rommel achter. Dat is nu eenmaal zo. En dat is ook niet erg, als er maar goed wordt schoongemaakt. Maar alleen schoonhouden is voor ons niet genoeg.
Wij willen service leveren zodat uw organisatie een plek wordt waar mensen zich prettig voelen.

Medical Cleaning

Schoonmaakdienst Clean Spirit heeft ruime ervaring in het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden binnen gezondheidsinstellingen
Want schoonmaken in de gezondheidszorg is wezenlijk anders dan schoonmaken in de reguliere sector.
Clean Spirit levert alle voorkomende schoonmaakdiensten, zoals reiniging en desinfectie van operatiekamers, laboratoria en dierenartsenpraktijken
Clean Spirit heeft maximale aandacht en oog voor detail. Daar draait het om bij het schoonhouden van zorginstellingen. De normen voor hygiëne zijn vanzelfsprekend zeer streng. En vaak moet er elke dag worden schoongemaakt. Er is contact tussen patiënten en/of bewoners van een instelling en dat vraagt om sociale vaardigheden en begrip van ons. Onze ervaring in de zorg, alle nodige vakkennis en erkende certificaten staat garant voor uitstekende dienstverlening en eersteklas schoonmaakwerk. En dat betekent voor u een hele zorg minder.

"Alles wordt uitgevoerd door eigen gediplomeerd personeel"

Milieuvriendelijk reinigen

Een schoonmaakmiddel moet effectief zijn en veilig in het gebruik. Zo mag schoonmaken niet leiden tot irritaties op de huid of aan de luchtwegen.
Bovendien zijn goede schoonmaakmiddelen tegenwoordig biologisch afbreekbaar. Uw klanten stellen een schoon en verantwoord binnenklimaat zeker op prijs.

Uw bedrijf schoon, ontvang een offerte!
Bij Clean Spirit bent u aan het juiste adres voor goedkope schoonmaak. Ontvang direct een scherpe offerte voor het schoonmaken van bedrijven in Amsterdam en omstreken.

Een schoonmaak offerte is meer dan alleen een prijs. Door onze persoonlijke benadering maken wij schoonmaakprogramma, welke precies op uw wensen is afgestemd.
Door steeds opzoek te gaan naar juiste schoonmaakfrequenties per onderdeel kan er effectief worden schoongemaakt. Als resultaat ontvangt u een hoogwaardige schoonmaak voor een zeer scherpe prijs!
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of vraag online een vrijblijvend offerte aan!

Inloggen Powered by ESVUB